daar gaan we het eerst naar toe!
Door: laura
Blijf op de hoogte en volg De Billetjes
07 September 2005 | Thailand, Bangkok
Op 3 december is het dan eindelijk zover! Het heeft even geduurd maar de knoop is doorgehakt.
En voor de gene die nog niet helemaal op de hoogte zijn:we gaan 4 maanden door zuid-oost Azie reizen ( Thailand,Cambodja, Laos , Maleisie, Indonesie, en misschien ook wel Vietnam, je weet maar nooit!)Dan vliegen we van Indonesie-> Bali naar Darwin Australie om daar nog een half jaar te gaan werken en rond te trekken.
Nu is het nog een kwestie van de laaste dingetjes regelen, zoals de verzekering (waar ik niet veel wijzer van word i.v.m. het nieuwe zorgstelsel).
Maar in ieder geval hebben we er onwijs veel zin in. En via deze site kunnen jullie ons volgen en ons ook berichtjes sturen. We zullen ook zo vaak mogelijk wat van ons laten horen (niet elke dag Sonja! :).
Tot het zover is zien we julie nog wel (toch?).
Groeten uit(nog steeds) Vlissingen!
25 September 2005 - 17:43
Lynsey:
Ik wens jullie alvast veel succes met de voorbereidingen. Dit wordt niet alleen een wereldreis maar ook een wereldervaring!!!! X lynsey -
27 September 2005 - 06:49
René@paradiso:
Laura, nog gefeliciteerd met je zoveelste verjaardag. Nog vele fijne en gezonde jaartjes toegewenst. We wensen jullie beiden een spannende reis en een behouden vaart toe. Enjoy, but be careful too.
René, Quintin, Ramon. -
27 September 2005 - 14:46
Ellen En Andre:
We zijn erg benieuwd naar al jullie ervaringen, dus volgen jullie straks op de voet. Heel veel succes met alle voorbereidingen. groetjes Ellen en Andre -
27 September 2005 - 17:02
Leanne:
hallo,
Ik wilde jullie ook een hele goeie, spannende mooie en indrukwekkende reis wensen! ik hoop dat het nog mooier wordt dan wat jullie er van verwachten natuurlijk!
En laura nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag!
Groetjes leanne -
27 September 2005 - 18:34
Andre:
Eindelijk gevonden jullie site, het blijft spannend.
Groeten,Andre -
02 Oktober 2005 - 22:36
Pie En Au3:
Damned... We zijn jaloers op jullie hoor!! Z.O.Azië staat ook al lang op ons verlanglijstje, dus jullie moeten ook wel een beetje gaan opletten wat nu het leukste/mooiste vakantieland is daar in Azië...
Maar jullie zijn lekker nog niet weg!! Tijd zat om nog ff de puntjes op de ie te zetten voor julder vertrek...
Tot slot nog een overbodige boodschap:
HAVE FUN!!!
-X- AuPie -
08 Oktober 2005 - 20:49
Mirjam En Theo:
he...hele fijne reis eindelijk gaat het gebeuren,word tijd,hihi!wij gaan goed voor de katjes zorgen,hoop dat t goed gaat...ga jullie missen,dikke x -
11 Oktober 2005 - 09:05
Baha:
Wally wally, hou ons goed op de hoogte wat je allemaal uitvreet in Azië. Otherwise no return ticket to Amsterdam :) -
11 Oktober 2005 - 10:30
Daan:
Vette site. Veel plezier -
14 Oktober 2005 - 09:36
Angelita:
Ik ga jullie ontzettend missen, maar als ik de kans had zou ik hetzelfde doen!!! Dit is de kans van je leven,geniet ervan.Ik ga deze site op de voet volgen en ik wens jullie heel veel succes en fun toe!
XXX Angelita