Nog steeds in Darwin - Reisverslag uit Darwin, Australië van De Billetjes Koops & Bil - WaarBenJij.nu Nog steeds in Darwin - Reisverslag uit Darwin, Australië van De Billetjes Koops & Bil - WaarBenJij.nu

Nog steeds in Darwin

Door: W&L

Blijf op de hoogte en volg De Billetjes

18 Juni 2006 | Australië, Darwin

Nou, het wordt een beetje eentonig hier na bijna anderhalve maand. Dat is wel even wennen na het reizen in Azie.

Wat hebben we allemaal gedaan sinds de laatste update? Eeuuh. Van alles, gewerkt natuurlijk. Vaak de 1 dollar meal gehad en nog veel meer.

Het leukste was eigenlijk de BBQ die we laatst hebben gehouden, de fotos zal ik straks plaatsen, was erg gezellig en erg dronken. Verder zijn we vorig weekend drie dagen naar een festival geweest, dat was wel erg leuk, met het busje op de camping van het festival. Jammergenoeg was de muziek een beetje eentonig, de hele tijd Psy
trance.

Vandaag zijn we voor het eerst in de zee wezen zwemmen, dat kan normaal gesproken niet vanwege de box jellyfish, een giftige kwal waarvan je dood gaat, maar die zijn we gelukkig niet tegen gekomen.

We hebben natuurlijk afgelopen vrijdag voetbal gekeken, maar dat is hier een beetje laat. Deze wedstrijd begon om 01:30 en de volgende pas om 04:30, die gaan we dus niet kijken!! Er waren wel erg veel nederlanders aan het kieken, het was gewoon oranje.

Tja, en morgen ben ik natuurlijk jarig. Ik zal aan het eind van het bericht wel even mijn bankrekeningnummer geven, das wel zo makkelijk eej! Morgen gaan we lekker BBQ-en met iedereen en wat drinken en dat zal wel gezellig worden.

Tja, verder niet zo heel veel te vertellen eigenlijk. Ik werk nu bij een of andere partyverhuur, daar moeten we stoelen en bbq-s schoonmaken en afleveren. ik heb vrijdag ergens wat partytenten opgezet. Ik hoop wel dat ik snel wat anders vind , want dit verdient niet echt veel, en we moeten natuurlijk sparen.

Nou, dat was het weer.

ow ja, het telefoonummer van
lau is 04-39863509
van mij is 04-29935897
doeidoei

• 18 Juni 2006 - 15:28

Johan En Sandra:

Waren jullie eindelijk op msn,zat ik niet achter de computer! Op de foto met berend zijn auto als palmboom staat naast zijn auto een toyota, wij hadden precies dezelfde, het is m gelukkig niet.Hoe bevalt het overwinteren in Darwin, de rest van Oz is nu koud, dus blijf daar maar. Ik zie dat jullie de pakken sigaretten met 50 stuks erin ook gevonden hebben,haha.Zo lijkt het niet zo slecht als je zegt dat je maar een pakje per dag rookt!Hier in nederland alles goed,we zijn werk aan het zoeken enzo.Gelukkig mooi weer en geen werk, wat wil je nog meer.Spreek jullie later,veel plezier nog.Groetjes Sandra en Johan

• 18 Juni 2006 - 20:15

Lynsey:

hey alvast proficiat!!!!

kus

• 18 Juni 2006 - 20:31

Marjolein:

hoi lau en walter, misschien is het voor jullie wat saai of eentonig na het gereis in azie maar ik vind dat jullie nog steeds veel leuke dingen beleven hoor! dat zie ik ook aan de fotos. ik heb nog steeds verlof en vermaak me prima. met lev gaat alles goed. de tijd vliegt...hij is vandaag precies 3 maanden. walter alvast hartelijk gefeliciteerd !! gezellige dag en kus voor jullie alletwee van marjo

• 18 Juni 2006 - 20:49

Davor, Vicky En Borna:

Hallo,

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Het zal vast wel gezellig worden.
    Hier is het lekker warm, soms zelf te warm. Het is ook nooit goed, haha..
    Over twee weken gaan wij ook lekker weg, naar Kroatië. Voor een maand. We hebben er heel veel zin in,weg van alles en iedereen. Daar hebben jullie geen last van nu, natuurlijk. Ik weet niet of we nog wat van jullie horen voordat we weg zijn, in ieder geval heel veel plezier. We lezen jullie mailtjes in Kro wel.

Groetjes, D&V&B

• 19 Juni 2006 - 04:43

Eelco:

he gefeliciteerd, zo te zien vermaken jullie je prima. shit dat het werk zo saai is. veel plazier en vind snel iets nieuws
    groeten !!!

• 19 Juni 2006 - 07:31

Arjan En Carin:

Gefeliciteerd!

• 19 Juni 2006 - 07:41

Joris:

Van harte gefeliciteerd!!!
    Zo te zien vermaken jullie je wel, houden zo!!

• 19 Juni 2006 - 18:04

Silly En JW:

Haai Walter, Gefeliciplapstaart met je verjaardag en aan de foto´s te zien was het een gezellige ,alcoholic party oftewel een gezelli BBknoei. En drie dagen festival is tegek. Groetjes en Knuffs aan Laura

• 21 Juni 2006 - 08:24

Sista Liza:

He Wally heb je een leuke verjaardag gevierd??? Alsnog van harte gefeliciflapstaart van ons. Geniet wel van het zijn in Australie voor je het weet ben je weer in het koude kikkerland en is alles weer normaal. Dikke X

• 21 Juni 2006 - 15:35

Maxje:

Hallo lieverds,
    Fijn om weer van jullie te horen! Walter nog van harte met je verjaardag! Heb je er een mooie dag van gemaakt? ik wens je in ieder geval al het goeds mogelijk toe!
    ik ben druk met verhuizen ik ga samen wonen met drie vrienden, dus als je terug ben kan je gelijk komen logeren!
    daarnaast ben ik druk met de laatste weken stage lopen, veel lesgeven en daarna nog even knallen met verslagen. voor de rest gaat alles goed. heel veel knuffels

• 22 Juni 2006 - 09:07

Kirsten:

hè kanjers, ik ga mayby niet naar sundance,toch geen reed aan zonder jullie...en de lineup is ook niet echt flex. hier is ook alles oranje, blèèèh! blie as t vuurbie is è! dikke kus, luf u!

• 27 Juni 2006 - 19:37

Sara:

Hai Walter en Lau,

Walter nog gefeliciteerd met je verjaardag. o aan de foto's te zien, vermaken jullie je nog steeds. Die croco's zijn echt vet om te zien. DJ en ik zijn vorig jaar in het park van die Discovery vent geweest. Hebben we een croc show gezien, dat was echt leuk om die croco's in het echt te zien. Leuk busje trouwens. Veel plezier en werkse. Ik lees jullie volgende verhaal weer.

X van Saar.

P.S. als jullie weer terug zijn kan je inderdaad bij Marjo en bij mij tegelijk op bezoek.

• 01 Juli 2006 - 00:24

Angelita:

HEy luitjes,

Gefeliciteerd met je verjaardag Walter, nog flink gefeest?? Hopelijk gaat de eentonigheid er snel uit! Hier is het eindelijk zomer en...vakantie!!!

SUC6, MIS JULLIE!
    XXX ANGELITA